Zootropolis Kleurplaten

Zootropolis kleurplaat 1Zootropolis kleurplaat 15Zootropolis kleurplaat 14Zootropolis kleurplaat 12Zootropolis kleurplaat 13Zootropolis kleurplaat 8Zootropolis kleurplaat 17Zootropolis kleurplaat 4Zootropolis kleurplaat 11Zootropolis kleurplaat 18Zootropolis kleurplaat 7Zootropolis kleurplaat 16Zootropolis kleurplaat 19Zootropolis kleurplaat 10Zootropolis kleurplaat 5Zootropolis kleurplaat 3Zootropolis kleurplaat 20Zootropolis kleurplaat 6Zootropolis kleurplaat 9Zootropolis kleurplaat 2Zootropolis kleurplaat 13Zootropolis kleurplaat 11Zootropolis kleurplaat 12Zootropolis kleurplaat 15Zootropolis kleurplaat 4Zootropolis kleurplaat 3Zootropolis kleurplaat 14Zootropolis kleurplaat 16Zootropolis kleurplaat 9Zootropolis kleurplaat 1Zootropolis kleurplaat 5Zootropolis kleurplaat 20Zootropolis kleurplaat 6Zootropolis kleurplaat 19Zootropolis kleurplaat 2Zootropolis kleurplaat 18Zootropolis kleurplaat 8Zootropolis kleurplaat 7Zootropolis kleurplaat 17Zootropolis kleurplaat 10

Zootropolis Kleurplaten

Zootropolis (alternatieve titel: Zootopia) is een Amerikaanse 3D-animatiefilm uit 2016, geproduceerd door Walt Disney Animation Studios en geregisseerd door Byron Howard en Rich Moore. Het is de 55ste animatiefilm van Disney.

Het speelt zich af in een wereld waar nog nooit mensen zijn geweest. De dieren in deze wereld hebben zich zo erg ontwikkeld dat ze het dierenrijk te boven zijn gegaan en op mensen zijn gaan lijken.

De dieren in deze serie lopen namelijk op twee poten (net als mensen), dragen kleding en hebben allemaal een baan!

Zootropolis Kleurplaat

Een Zootropolis Kleurplaat heeft ook een verhaal. In de dierenwereld woont Nick Wilde. Hij is een snelle vos met grote dromen. Hij krijgt echter ten onrechte de schuld van een misdaad en slaat vervolgens op de vlucht. De Moraalridder en politieagente Judy zitten hem op op de hielen.

Echter belanden ze zelf ook in het complot. Nu moeten Nick (de vos) en het konijn (die eigenlijk vijanden van elkaar zijn) samenwerken. Alleen dan kunnen ze er achter komen wie ze erin probeert te luizen.

Heb je alle toffe kleurplaten die hierboven staan ingekleurd? We hebben nog veel meer vette kleurplaten! Denk bijvoorbeeld aan onze Apen Kleurplaten! Of wat dacht je van Paw Patrol Kleurplaten, dat ook een serie is met dieren en ook Politie in voor komt!

Kleurplaten
    Letter Q