Sprookjesboom Kleurplaten

Sprookjesboom kleurplaat 10Sprookjesboom kleurplaat 5Sprookjesboom kleurplaat 3Sprookjesboom kleurplaat 7Sprookjesboom kleurplaat 1Sprookjesboom kleurplaat 2Sprookjesboom kleurplaat 9Sprookjesboom kleurplaat 12Sprookjesboom kleurplaat 6Sprookjesboom kleurplaat 4Sprookjesboom kleurplaat 11Sprookjesboom kleurplaat 8Sprookjesboom kleurplaat

Sprookjesboom Kleurplaten

De leukste Sprookjesboom Kleurplaten, ze staan allemaal hierboven. De sprookjesboom is een 3d animatieserie van de Efteling. De serie wordt regelmatig nog uitgezonden op Ketnet, Zappelin en Nickelodeon.

Achter elke aflevering van de Sprookjesboom zit ook een achterliggende gedachte waar je iets van kunt leren. Denk hierbij aan onder andere dat je niet mag stelen, niet mag liegen en nog meer wijze lessen met die achtergrond.

Ook in de Efteling kan je de sprookjesbom zien, hier heeft hij ook een rol in een theatershow in het Sprookjesbos. (Uitgevoerd met poppen).

Sinds 1 april 2010 is de sprookjesboom ook te zien als levensechte boom in het sprookjesbos. Deze boom staat tegenover het meisje met de zwavelstokjes. De boom heeft een hoogte van 9 meter.

Sprookjesboom Kleurplaat

Heb je je Sprookjesboom Kleurplaat afgemaakt? Dan hebben we ook nog tal van andere leuke en spannende avonturen die je kunt kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een leuke kleurplaat van Kabouter Plop.

Of een avontuur van al heel wat jaren geleden, de Bereboot. Lekker de oude avonturen uit deze vette serie (die zich afspeelde op een boot met 3 beren) terughalen!

Daarnaast hebben we ook kleurplaten van de wat nieuwere series zoals Frozen, Bing en Dora

Kleurplaten
    Letter Q