Apen Kleurplaten

Apen kleurplaat 22Apen kleurplaat 6Apen kleurplaat 5Apen kleurplaat 2Apen kleurplaat 3Apen kleurplaat 11Apen kleurplaat 12Apen kleurplaat 1Apen kleurplaat 8Apen kleurplaat 10Apen kleurplaat 9Apen kleurplaat 14Apen kleurplaat 20Apen kleurplaat 13Apen kleurplaat 7Apen kleurplaat 29Apen kleurplaat 4Apen kleurplaat 21Apen kleurplaat 26Apen kleurplaat 17Apen kleurplaat 19Apen kleurplaat 28Apen kleurplaat 18Apen kleurplaat 25Apen kleurplaat 15Apen kleurplaat Apen kleurplaat 24Apen kleurplaat 23Apen kleurplaat 27Apen kleurplaat 16

Apen Kleurplaten

Misschien zijn Apen wel de dieren die het meest op mensen lijken en daarom misschien toch wel het leukst om in te kleuren. Vandaar dit mooie grote aanbod van Apen Kleurplaten. 

Kleur ze allemaal in en maak om de apen heen ook nog eens je eigen fantasie. Misschien stop ze ze in een kooi, een mooi verblijf of teken je er zelf nog andere apen bij, het kan allemaal met deze leuke kleurplaten!

Wil je nog meer andere dieren kleuren? Bekijk dan onze Circus Kleurplaten. Apen zijn toch misschien we de meest vette dieren en dat zeker ook omdat ze zo lijken op mensen. We kunnen ons er ook goed mee vergelijken.

Leukste Apen kleurplaten

Welk kind is er nou niet gek op dieren? Vooral Apen, de dieren die misschien wel het meeste op mensen lijken. Daarom bieden we hierboven de leukste apen kleurplaten aan!

Kies een kleurplaat uit en ga direct aan de slag met je fantasie. Geef de aap zijn eigen kleuren en maak met je potloden de mooiste avonturen om de aap heen!

Naast Apen Kleurplaten hebben we ook Olifant Kleurplaten, Paarden Kleurplaten en nog veel meer andere dieren kleurplaten!

Ook hebben we een heel overzicht met leuke Vlinder Kleurplaten! Deze zijn ook zeker de moeite waard om eens naar te kijken!

Kleurplaten
    Letter Q