Bambie Kleurplaten

Bambie kleurplaat 3Bambie kleurplaat 2Bambie kleurplaat 9Bambie kleurplaat 16Bambie kleurplaat 14Bambie kleurplaat 5Bambie kleurplaat 4Bambie kleurplaat 15Bambie kleurplaat 13Bambie kleurplaat 11Bambie kleurplaat 12Bambie kleurplaat 7Bambie kleurplaat 10Bambie kleurplaat 1Bambie kleurplaat 6Bambie kleurplaat 17Bambie kleurplaat 8

Bambi Kleurplaten geschiedenis

Bambi is een 70 minuten durende Amerikaanse tekenfilm die uit kwam in 1942. Gemaakt door Walt Disney. De regisseur van deze tekenfilm was David Dodd Hand. Dit was de vijfde lange animatiefilm van Disney.

De film verscheen op 13 augustus 1942 maar ze waren al begonnen in 1937 met de voorbereidingen. Het vervolg van de Bambi film verscheen in 2006 (Dit was Bambi II).

De film is gebaseerd op het boek Bambi, ein Leben im Walde uit 1923. Gemaakt door de Oostenrijkse-Hongaarse auteur Felix Salten.

Bambi Kleurplaat

Deze Bambi Kleurplaat is geweldig! Het leven van de dieren mooi uitgelegd. En ook een sprookje dat al heel lang mee gaat! Zelfs de opa en oma van nu kennen Bambi al van vroeger!

Dat maakt het ook zo leuk om een Bambi Kleurplaat in te kleuren! Je kunt de avonturen van deze dieren samen beleven en herinneringen van je eigen jeugd ophalen! Daarnaast zijn deze kleurplaten ook leuk voor volwassenen om in te kleuren! Het is namelijk ook jullie jeugd!

Bekijk ook onze toffe Alice In Wonderland Kleurplaten, Bing Kleurplaten en Diddl Kleurplaten.