Bambie Kleurplaten

Bambie kleurplaat 3Bambie kleurplaat 11Bambie kleurplaat 5Bambie kleurplaat 9Bambie kleurplaat 15Bambie kleurplaat 16Bambie kleurplaat 4Bambie kleurplaat 6Bambie kleurplaat 7Bambie kleurplaat 2Bambie kleurplaat 13Bambie kleurplaat 8Bambie kleurplaat 12Bambie kleurplaat 10Bambie kleurplaat 14Bambie kleurplaat 1Bambie kleurplaat 17

Bambi Kleurplaten geschiedenis

Bambi is een 70 minuten durende Amerikaanse tekenfilm die uit kwam in 1942. Gemaakt door Walt Disney. De regisseur van deze tekenfilm was David Dodd Hand. Dit was de vijfde lange animatiefilm van Disney.

De film verscheen op 13 augustus 1942 maar ze waren al begonnen in 1937 met de voorbereidingen. Het vervolg van de Bambi film verscheen in 2006 (Dit was Bambi II).

De film is gebaseerd op het boek Bambi, ein Leben im Walde uit 1923. Gemaakt door de Oostenrijkse-Hongaarse auteur Felix Salten.

Bambi Kleurplaat

Deze Bambi Kleurplaat is geweldig! Het leven van de dieren mooi uitgelegd. En ook een sprookje dat al heel lang mee gaat! Zelfs de opa en oma van nu kennen Bambi al van vroeger!

Dat maakt het ook zo leuk om een Bambi Kleurplaat in te kleuren! Je kunt de avonturen van deze dieren samen beleven en herinneringen van je eigen jeugd ophalen! Daarnaast zijn deze kleurplaten ook leuk voor volwassenen om in te kleuren! Het is namelijk ook jullie jeugd!

Bekijk ook onze toffe Alice In Wonderland Kleurplaten, Bing Kleurplaten en Diddl Kleurplaten.

Beste Bambi kleurplaten

Bambi is een populaire Disney-film uit de jaren 1940 en heeft ook zijn eigen reeks kleurplaten. Deze kleurplaten zijn gebaseerd op verschillende scènes en personages uit de film en laten kinderen toe om het verhaal opnieuw te beleven met hun kleurpotloden.

Op de Bambi kleurplaten kunnen kinderen kleur geven aan de prachtige natuur waar Bambi en zijn vrienden leven, zoals de bosweiden en de beekjes. Ze kunnen ook kleur geven aan de verschillende personages uit de film, zoals Bambi zelf, zijn moeder, zijn vriend Thumper en zijn vriendinnetje Faline.

Kleuren is een leuke manier voor kinderen om zich te ontspannen en te concentreren, en de Bambi kleurplaten bieden een geweldige manier om hun creativiteit te stimuleren terwijl ze genieten van een van hun favoriete Disney-films. Bovendien kunnen ze de kleurplaten ook gebruiken om zich voor te bereiden op een bezoek aan Disney World of Disneyland, of om gewoon te genieten van de magie van Bambi vanuit hun eigen huis.

Kleurplaten
    Letter Q