Buurman en Buurman Kleurplaten

Buurman en Buurman kleurplaat 1Buurman en Buurman kleurplaat 2Buurman en Buurman kleurplaat 3Buurman en Buurman kleurplaat 8Buurman en Buurman kleurplaat 11Buurman en Buurman kleurplaat 5Buurman en Buurman kleurplaat 7Buurman en Buurman kleurplaat 9Buurman en Buurman kleurplaat 4Buurman en Buurman kleurplaat 6Buurman en Buurman kleurplaat Buurman en Buurman kleurplaat 12Buurman en Buurman kleurplaat 10Buurman en Buurman kleurplaat

Buurman en Buurman Kleurplaten

De mooiste Buurman en Buurman kleurplaten, wie is er niet met buurman en buurman groot geworden. Zelfs in de jaren 70 van de overige eeuw zijn de kinderen al opgegroeid met Buurman & Buurman. De serie is eigenlijk een Tsjechische serie. Het ging over twee klussende buurmannen met de namen Pat & Mat. De VPRO heeft daar in de jaren 90 Buurman & Buurman van gemaakt.

En wist je dat A je To! in het Tsjechisch eigenlijk En zo is het! betekend? Dit hebben ze in de Nederlandse en Belgische vertaling zo gelaten. De buurman met de gele trui (in het Tsjechisch Pat) woont aan de linker kant in het gele huis met nummer 12. De andere buurman (in het Tsjechisch Mat) met de rode trui woont aan de rechterkant op nummer 13.

Kies hierboven de mooiste Buurman & Buurman kleurplaat uit en ga er helemaal op los! We denken dat de jeugd nog jaren zullen opgroeien met deze toffe serie.

Naast deze kleurplaten hebben we ook bijpassende kleurpalen over Gereedschap of kleurplaten van andere series die al jaren mee gaan zoals Winnie De Poeh & Kabouter Plop.


Kleurplaten
    Letter Q