Kabouter Plop Kleurplaten

Kabouter Plop kleurplaat 3Kabouter Plop kleurplaat 4Kabouter Plop kleurplaat 6Kabouter Plop kleurplaat 8Kabouter Plop kleurplaat 1Kabouter Plop kleurplaat 9Kabouter Plop kleurplaat 11Kabouter Plop kleurplaat 2Kabouter Plop kleurplaat 7Kabouter Plop kleurplaat 10Kabouter Plop kleurplaat 5

Kabouter Plop Kleurplaten

De leukste kabouter plop kleurplaten staan hierboven! Kabouter Plop is een kinderprogramma dat gemaakt is door Studio 100. Hierin staat het leven van de net genoemde kabouter in de schijnwerpers. De reeks van deze serie loopt al vanaf 27 augustus 1997.

Meestal spelen deze afleveringen (die over het algemeen 5 minuten duren) zich af in Plops melkherberg (paddenstoel). Vaak eten en drinken ze dan plopmelk met plopkoeken.

Vaak ontstaan de verhalen door een grap die gemaakt wordt door onhandige Klus.

Verhalen Kabouter Plop

Ieder verhaal start met kabouter Plop die in bed ligt en de gebeurtenissen van de dag daarvoor verteld. Aan het einde van iedere aflevering zegt hij dat hij naar Kabouterdromenland gaat.

In de meeste afleveringen zit wel een levensles verborgen.

Naast Kabouter Plop kleurplaten hebben we ook nog van andere toffe series kleurplaten! Denk bijvoorbeeld aan de serie De Bereboot van vroeger of aan Kleurplaten van Brandweer man Sam. Wat een serie is dat meer van deze tijd is. Of wat dacht je van de leukste Kuifje kleurplaten?

Kleurplaten
    Letter Q