Engelen Kleurplaten

Engelen kleurplaat 1Engelen kleurplaat 7Engelen kleurplaat 12Engelen kleurplaat 10Engelen kleurplaat 4Engelen kleurplaat 3Engelen kleurplaat 9Engelen kleurplaat 11Engelen kleurplaat 2Engelen kleurplaat 5Engelen kleurplaat 8Engelen kleurplaat 6

Wat zijn Engelen

Door hun symboliek en mooie verschijning betekenen engelen vaak veel voor degenen die dierbaren of dierbaren hebben verloren. Het is ook mogelijk dat een engel een speciale betekenis heeft voor de overledene. Zo brengt een engelenbeeld op een graf vaak troost en wordt het beschouwd als bescherming en/of een boodschapper van of naar dierbaren.

We hebben geprobeerd een aantal bijzondere engelenartikelen in ons assortiment op te nemen, zowel engelenurnen, maar ook engelenfiguren, kaarten en as (sieraden) en troostgeschenken. Via onderstaande links kunt u de verschillende producten bekijken. 

  • Engel voor jou
  • Engelen vaas
  • Ashanger Met engel

Engelen treden vaak op als dienaren of beschermers van mensen, vaak als boodschappers van God (of goden), die duidelijk te onderscheiden zijn en over vermogens en kwaliteiten beschikken. In verschillende religies en/of culturen, Berichten van de engelen. Engelen worden vaak als bovennatuurlijk beschouwd. Dienovereenkomstig geloven veel mensen ook dat engelen het vermogen hebben om met ons te communiceren. Er wordt aangenomen dat engelen op verschillende manieren met ons proberen te communiceren, ze kunnen bijvoorbeeld laten zien dat ze op verschillende manieren bij ons zijn of ze proberen ons in de goede richting te wijzen. 

Ook familieleden van de overledene proberen op deze manier met iemand te communiceren, sterker nog, zij zijn ook iemands persoonlijke beschermengel. U kunt uw overleden engelen of dierbaren ook om een ​​teken vragen alsof ze bij u zijn en dan kunt u ook een van onderstaande tekens tegenkomen.

Het duidelijkste teken dat ze konden geven was door de wolken. Wanneer je naar de lucht kijkt en plotseling een wolk ziet in de vorm van iets dat op dat moment voor iemand betekenisvol is. Veren, welke kleur dan ook, plotseling is een veer op je pad een teken van de engelen.


Dieren en kleine kinderen hebben nog geen filters die het contact met andere dimensies of sferen beschermen, waardoor ze alleen engelen en overleden dierbaren kunnen zien. Parfum Plots ruik je een heel zoete of bloemige geur of bijvoorbeeld de favoriete geur van een overleden dierbare(n). Regenboog symboliseert onvoorwaardelijke liefde. 

Als je de engelen om hulp vraagt ​​en direct nadat je een regenboog hebt gezien, weet je dat de engelen je hebben gehoord. Munten zijn een teken dat je beschermd, geleid en geliefd bent. Het is ook vaak een teken dat je om hulp hebt gevraagd en je laat weten dat alles goed komt. Muziek die je misschien plotseling engelen hoort zingen voordat je in slaap valt, of bijvoorbeeld een lied dat je hebt gehoord met een overleden geliefde of de tekst van een nummer dat net op de radio is gespeeld, hebben een nuttige boodschap.


Engelen Kleurplaten

Hierboven staan de meest toffe Engelen Kleurplaten, print een kleurplaat naar keuze uit van deze mooie Engelen en ga helemaal op in de avonturen.

Ben je uitgekleurd of wil je de kleurplaten misschien combineren met andere kleurplaten denk dan eens aan onze leuke Elfjes Kleurplaten!

Of wat dacht je van onze leuke Mandala Kleurplaten, die overigens ook voor volwassenen zijn! Dat zijn heerlijke ontspannende kleurplaten die je even helemaal tot rust kunnen brengen.

Kleurplaten
    Letter Q