IJshockey Kleurplaten

IJshockey kleurplaat 6IJshockey kleurplaat 2IJshockey kleurplaat 1IJshockey kleurplaat 8IJshockey kleurplaat 5IJshockey kleurplaat 3IJshockey kleurplaat 4IJshockey kleurplaat 7IJshockey kleurplaat 9

IJshockey Kleurplaten

Als je aan een spannende sport moet denken en daar graag over wilt kleuren denk je waarschijnlijk al snel aan IJshockey Kleurplaten? Het is een sport wat zich in een koude omgeving afspeelt, op het ijs en super snel wordt gespeeld.

Het is letterlijk en figuurlijk 1 van de coolste sporten van de wereld! Het is eigenlijk Hockey maar het wordt dan op het ijs gespeeld. De ronde bal is vervangen door een platte schijf gemaakt van rubber.

Misschien wil jij later deze hele stoere sport ook wel doen, of kijk je er met alle liefde nu al naar! Ga helemaal op in bovenstaande kleurplaten en kies een vette IJshockey Kleurplaat uit! Maak er je eigen avontuur en verhaal van! En wie weet speel je later wel de sterren van de hemel en kijk je terug naar deze mooie tekening!

Als je later de sport van je ouders mag gaan doen, weet je natuurlijk al wat je voor Sinterklaas kan vragen! En de vorm van het cadeaupapier verraad dan al snel wat je gaat krijgen!

Misschien is een gevaarlijke sport wel helemaal niets voor jou, dan kun je altijd nog kiezen voor een toffe Geschiedenis Kleurplaat, of misschien wat toepasselijker een Ice Age kleurplaat!

Kleurplaten
    Letter Q