Bassie en Adriaan Kleurplaten

Bassie en Adriaan kleurplaat 6Bassie en Adriaan kleurplaat 4Bassie en Adriaan kleurplaat 5Bassie en Adriaan kleurplaat 1Bassie en Adriaan kleurplaat 2Bassie en Adriaan kleurplaat 7Bassie en Adriaan kleurplaat Bassie en Adriaan kleurplaat 3Bassie en Adriaan kleurplaat

Bassie en Adriaan Kleurplaten

Ga op in de wondere wereld met deze Bassie en Adriaan Kleurplaten! Je kunt ze kennen van hun serie op de televisie dat werd gemaakt tussen 1978 eb 1996 en daarna nog veelvuldig is herhaald. Het werd uitgezonden bij de Nederlandse en Vlaamse publieke omroep.

De rollen waren verdeelt als Acrobaat en clown waarbij Bassie de Clown was en Adriaan de Acrobaat. In 2003 hadden ze voor het laatst een theatertour samen.

De eerste aflevering (die ze als proef mochten maken van Joop van der Ende) speelde zich af in een Vlaams Circus. Hier waren overigens ook levende Dieren in te zien.

Leukste Bassie en Adriaan Kleurplaten

Bassie en Adriaan zijn twee populaire Nederlandse artiesten die bekend staan ​​om hun kinderseries en shows. De serie volgt het avontuur van Bassie en Adrian terwijl ze allerlei problemen proberen op te lossen. Er zijn ook leuke kleurplaten van Bassie en Adrian die kinderen kunnen downloaden en inkleuren.

Kleurplaten van Bassie en Adrian zijn gebaseerd op verschillende afleveringen van de serie en geven kinderen de mogelijkheid om met kleurpotloden het avontuur van Bassie en Adrian opnieuw te beleven. Ze kunnen bijvoorbeeld de prachtige natuur kleuren waar Bassie en Adriaan wonen, of hun vriendjes als Dik Trom en Kwik.

Kleuren is een leuke activiteit voor kinderen van alle leeftijden, en de kleurpagina's van Bassie en Adrian zijn een geweldige manier om hun creativiteit te stimuleren terwijl ze genieten van een van hun favoriete tv-series. Daarnaast kunnen ze de kleurplaten gebruiken om zich voor te bereiden op een bezoek aan het theater of gewoon thuis genieten van het avontuur van Bassie en Adrian. Op zoek naar leuke Bassie en Adrian kleurplaten om te downloaden en in te kleuren? Zoek dan niet verder, we hebben een grote collectie Bassie en Adrian kleurplaten die je kunt downloaden en inkleuren. Laat de kinderen de magie van Bassie en Adrian ervaren met deze leuke kleurplaten.

Kleurplaten
    Letter Q