Angry Birds Kleurplaten

Angry Birds kleurplaat 1Angry Birds kleurplaat 10Angry Birds kleurplaat 4Angry Birds kleurplaat 9Angry Birds kleurplaat 5Angry Birds kleurplaat 20Angry Birds kleurplaat 24Angry Birds kleurplaat 11Angry Birds kleurplaat 25Angry Birds kleurplaat 12Angry Birds kleurplaat 7Angry Birds kleurplaat 6Angry Birds kleurplaat 3Angry Birds kleurplaat 32Angry Birds kleurplaat 2Angry Birds kleurplaat 8Angry Birds kleurplaat 14Angry Birds kleurplaat 31Angry Birds kleurplaat 13Angry Birds kleurplaat 15Angry Birds kleurplaat 21Angry Birds kleurplaat 18Angry Birds kleurplaat 17Angry Birds kleurplaat 22Angry Birds kleurplaat 19Angry Birds kleurplaat 28Angry Birds kleurplaat 27Angry Birds kleurplaat 30Angry Birds kleurplaat 26Angry Birds kleurplaat 29Angry Birds kleurplaat 16Angry Birds kleurplaat 23

Ontstaan Angry Birds

Jaakko Lisalo was werkzaam bij het bedrijf Rovio Mobile en hij moest een spel maken voor op de Apple iPhone. Het eerste spel dat hij maakte werd niet goedgekeurd waarna hij aan de slag ging in Photoshop. Hier werkte hij een idee met vogels uit. Iedereen op kantoor vond het vanaf het begin af aan al geweldig! Medeoprichter van Rovio Games wilde het onmiddellijk al spelen.

Ben je uitgekeken op deze kleurplaten? Kies dan een toffe Pokemon Kleurplaat uit of wat dacht je van Astrix en Obelix Kleurplaten?

Wat is Angry Birds

Angry Birds is een spel dat wordt gespeeld op een spelcomputer. Het spel is van Finse afkomst.

In Angry Birds heb je de controle over een zwerm met vogels die proberen om hun eieren terug te krijgen die zijn gestolen door een groep met groene varkens.

In ieder level gebruiken de varkens andere middelen om de eieren te beschermen. Ze maken gebruik van materialen als hout, ijs en steen. Het doel is om alle varkens te vernietigen, als dat is gebeurd heb je het level gewonnen.

Je verdient punten door het beschadigen en uitschakelen van varkens. Ook is het mogelijk om punten te krijgen uit het beschadigen van hout en ijs. Bonuspunten krijg je indien je vogels niet hebt gebruikt om de varkens uit te schakelen.

Je kan met veel verschillende vogels spelen, echter is het bij het begin alleen mogelijk om te spelen met de meest bekende rode vogel.

Kleurplaten
    Letter Q