Angry Birds kleurplaten

Hier staan de leukste Angry Birds kleurplaten die met veel liefde zijn gemaakt! In totaal hebben we hieronder 12 kleurplaten. Deze kleurplaten worden beschikbaar gesteld door Gratis-kleurplaten.nl!

Print of download nu gratis jeAngry Birds kleurplaat en begin direct met kleuren! Natuurlijk is het ook mogelijk om de kleurplaat die je uitkiest te delen via Whatsapp, Facebook en Twitter!

Heb je alle 12 ingekleurd? Dan staan er nog genoeg leuke andere kleurplaten met diverse thema's online!
Angry Birds 1Angry Birds 2Angry Birds 3Angry Birds 4Angry Birds 5Angry Birds 6Angry Birds 7Angry Birds 8Angry Birds 9Angry Birds 10Angry Birds 11Angry Birds 12

Ontstaan Angry Birds

Jaakko Lisalo was werkzaam bij het bedrijf Rovio Mobile en hij moest een spel maken voor op de Apple iPhone. Het eerste spel dat hij maakte werd niet goedgekeurd waarna hij aan de slag ging in Photoshop. Hier werkte hij een idee met vogels uit. Iedereen op kantoor vond het vanaf het begin af aan al geweldig! Medeoprichter van Rovio Games wilde het onmiddellijk al spelen.

Wat is Angry Birds

Angry Birds is een spel dat wordt gespeeld op een spelcomputer. Het spel is van Finse afkomst.

In Angry Birds heb je de controle over een zwerm met vogels die proberen om hun eieren terug te krijgen die zijn gestolen door een groep met groene varkens.

In ieder level gebruiken de varkens andere middelen om de eieren te beschermen. Ze maken gebruik van materialen als hout, ijs en steen. Het doel is om alle varkens te vernietigen, als dat is gebeurd heb je het level gewonnen.

Je verdient punten door het beschadigen en uitschakelen van varkens. Ook is het mogelijk om punten te krijgen uit het beschadigen van hout en ijs. Bonuspunten krijg je indien je vogels niet hebt gebruikt om de varkens uit te schakelen.

Je kan met veel verschillende vogels spelen, echter is het bij het begin alleen mogelijk om te spelen met de meest bekende rode vogel.