Alice In Wonderland Kleurplaten

Alice In Wonderland kleurplaat 9Alice In Wonderland kleurplaat 10Alice In Wonderland kleurplaat 14Alice In Wonderland kleurplaat 2Alice In Wonderland kleurplaat 1Alice In Wonderland kleurplaat 6Alice In Wonderland kleurplaat 8Alice In Wonderland kleurplaat 11Alice In Wonderland kleurplaat 3Alice In Wonderland kleurplaat 7Alice In Wonderland kleurplaat 18Alice In Wonderland kleurplaat 12Alice In Wonderland kleurplaat 13Alice In Wonderland kleurplaat 4Alice In Wonderland kleurplaat 20Alice In Wonderland kleurplaat 5Alice In Wonderland kleurplaat 19Alice In Wonderland kleurplaat 15Alice In Wonderland kleurplaat 16Alice In Wonderland kleurplaat 17Alice In Wonderland kleurplaat

Alice in Wonderland

Alice in Wonderland is een film die is uitgebracht in 2010. Het is een verfilming van de boeken Alice's Adventures in Wonderland en Through the Looking Glass. Die geschreven zijn door Lewis Carroll.

Alice is 19 jaar op het moment dat ze op het punt staat om (min of meer) gedwongen een verloving aan te gaan. Dit wilt ze niet en ze slaat op de vlucht. Ze volgt het witte konijn (White Rabbit) tot in Wonderland.

Ze was daar 13 jaar eerder al eens geweest, echter kon ze dit niet meer herinneren. Samen met andere bewoners van Wonderland moet ze proberen de macht van White Queen te herstellen.

Weer thuis vertelt Alice dat ze niet wil trouwen, maar reizen. Aan het eind is ze even te zien een schip, wat dus betekent dat ze haar droom waar heeft gemaakt. Een blauwe vlinder komt nog even op haar schouder zitten; dit is Absolem.

Alice In Wonderland Kleurplaten

Deze Alice In Wonderland Kleurplaten nemen je helemaal mee in het avontuur! Ga hier helemaal in op als je aan de slag gaat met een van bovenstaande Alice In Wonderland Kleurplaten.

Je gaat je zeker niet vervelen als je in deze wondere wereld stapt! Ben je klaar met bovenstaande kleurplaten zijn er nog zat andere avontuurlijke & sprookjesachtige kleurplaten op de website te vinden om mee door te gaan!

Naast deze leuke kleurplaten kun je ook de leukste Bami KleurplatenFrozen Kleurplaten en Elza Kleurplaten!