Alice In Wonderland Kleurplaten

Alice In Wonderland kleurplaat 14Alice In Wonderland kleurplaat 9Alice In Wonderland kleurplaat 1Alice In Wonderland kleurplaat 6Alice In Wonderland kleurplaat 10Alice In Wonderland kleurplaat 13Alice In Wonderland kleurplaat 8Alice In Wonderland kleurplaat 5Alice In Wonderland kleurplaat 3Alice In Wonderland kleurplaat 2Alice In Wonderland kleurplaat 17Alice In Wonderland kleurplaat 12Alice In Wonderland kleurplaat 11Alice In Wonderland kleurplaat 20Alice In Wonderland kleurplaat 19Alice In Wonderland kleurplaat 15Alice In Wonderland kleurplaat 7Alice In Wonderland kleurplaat Alice In Wonderland kleurplaat 18Alice In Wonderland kleurplaat 4Alice In Wonderland kleurplaat 16Alice In Wonderland kleurplaat

Alice in Wonderland

Alice in Wonderland is een film die is uitgebracht in 2010. Het is een verfilming van de boeken Alice's Adventures in Wonderland en Through the Looking Glass. Die geschreven zijn door Lewis Carroll.

Alice is 19 jaar op het moment dat ze op het punt staat om (min of meer) gedwongen een verloving aan te gaan. Dit wilt ze niet en ze slaat op de vlucht. Ze volgt het witte konijn (White Rabbit) tot in Wonderland.

Ze was daar 13 jaar eerder al eens geweest, echter kon ze dit niet meer herinneren. Samen met andere bewoners van Wonderland moet ze proberen de macht van White Queen te herstellen.

Weer thuis vertelt Alice dat ze niet wil trouwen, maar reizen. Aan het eind is ze even te zien een schip, wat dus betekent dat ze haar droom waar heeft gemaakt. Een blauwe vlinder komt nog even op haar schouder zitten; dit is Absolem.

Alice In Wonderland Kleurplaten

Deze Alice In Wonderland Kleurplaten nemen je helemaal mee in het avontuur! Ga hier helemaal in op als je aan de slag gaat met een van bovenstaande Alice In Wonderland Kleurplaten.

Je gaat je zeker niet vervelen als je in deze wondere wereld stapt! Ben je klaar met bovenstaande kleurplaten zijn er nog zat andere avontuurlijke & sprookjesachtige kleurplaten op de website te vinden om mee door te gaan!

Naast deze leuke kleurplaten kun je ook de leukste Bami KleurplatenFrozen Kleurplaten en Elza Kleurplaten!

Beste Alice in Wonderland kleurplaten

Alice in Wonderland is het klassieke verhaal van Lewis Carroll dat al generaties lang tot de verbeelding spreekt van kinderen en volwassenen over de hele wereld. Het verhaal volgt een jong meisje, Alice, terwijl ze door een prachtig land reist vol vreemde en eigenzinnige personages. Deze personages zijn onder meer de Cheshire Cat, Mad Hatter, White Queen en meer.

Alice in Wonderland heeft veel geweldige kleurpagina's om te downloaden of af te drukken. Deze kleurplaten geven kinderen de mogelijkheid om zich onder te dompelen in de fantastische wereld van Alice en de personages op hun eigen manier in te kleuren. Sommige kleurpagina's zijn gebaseerd op scènes uit het verhaal, terwijl andere speciaal zijn ontworpen om verschillende personages weer te geven.

Alice in Wonderland kleurboek heeft veel toepassingen. Het kan worden gebruikt als een leuke activiteit op regenachtige dagen of als een manier om kinderen bezig te houden tijdens lange reizen. Het is ook een leuke manier om de creativiteit van uw kind te ontwikkelen en de fijne motoriek te verbeteren. Sterker nog, de Alice in Wonderland kleurplaten zijn zo populair dat er hele boeken gevuld zijn. Dit geeft kinderen de mogelijkheid om urenlang deze wonderlijke karakters in te kleuren en zich onder te dompelen in de wondere wereld van Alice. Of je nu een grote fan bent van verhalen of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit voor kinderen, onze Alice in Wonderland kleurplaten hebben zeker iets voor iedereen.

Kleurplaten
    Letter Q