Alice In Wonderland kleurplaten

Hier staan de leukste Alice In Wonderland kleurplaten die met veel liefde zijn gemaakt! In totaal hebben we hieronder 15 kleurplaten. Deze kleurplaten worden beschikbaar gesteld door Gratis-kleurplaten.nl!

Print of download nu gratis jeAlice In Wonderland kleurplaat en begin direct met kleuren! Natuurlijk is het ook mogelijk om de kleurplaat die je uitkiest te delen via Whatsapp, Facebook en Twitter!

Heb je alle 15 ingekleurd? Dan staan er nog genoeg leuke andere kleurplaten met diverse thema's online!


Alice In Wonderland 1Alice In Wonderland 2Alice In Wonderland 3Alice In Wonderland 4Alice In Wonderland 5Alice In Wonderland 6Alice In Wonderland 7Alice In Wonderland 8Alice In Wonderland 9Alice In Wonderland 10Alice In Wonderland 11Alice In Wonderland 12Alice In Wonderland 13Alice In Wonderland 14Alice In Wonderland 15

Wist je dat?

We speciaal ook kleurplaten hebben die ontworpen zijn voor peuters? Deze zijn net iets anders dan onze andere kleurplaten. Deze zijn te vinden op onzePeuter kleurplaten pagina!


Alice in Wonderland

Alice in Wonderland is een film die is uitgebracht in 2010. Het is een verfilming van de boeken Alice's Adventures in Wonderland en Through the Looking Glass. Die geschreven zijn door Lewis Carroll.

Alic is 19 jaar op het moment dat ze op het punt staat om (min of meer) gedwongen een verloving aan te gaan. Dit wilt ze niet en ze slaat op de vlucht. Ze volgt het witte konijn (White Rabbit) tot in Wonderland.

Ze was daar 13 jaar eerder al eens geweest, echter kon ze dit niet meer herinneren. Samen met andere bewoners van Wonderland moet ze proberen de macht van White Queen te herstellen.

Weer thuis vertelt Alice dat ze niet wil trouwen, maar reizen. Aan het eind is ze even te zien een schip, wat dus betekent dat ze haar droom waar heeft gemaakt. Een blauwe vlinder komt nog even op haar schouder zitten; dit is Absolem.

Advertentie