Elfjes Kleurplaten

Elfjes kleurplaat 15Elfjes kleurplaat 10Elfjes kleurplaat 9Elfjes kleurplaat 3Elfjes kleurplaat 8Elfjes kleurplaat 16Elfjes kleurplaat 6Elfjes kleurplaat 5Elfjes kleurplaat 18Elfjes kleurplaat 4Elfjes kleurplaat 7Elfjes kleurplaat 13Elfjes kleurplaat 17Elfjes kleurplaat 11Elfjes kleurplaat 12Elfjes kleurplaat 1Elfjes kleurplaat 2Elfjes kleurplaat 14

Elfjes kleurplaten

Wist je dat de Elfjes kleurplaten ooit een mythische wezen was uit de Noorse folkore? Elfjes zijn namelijk ook mensachtige. Vaak zien we Elfjes terug in sprookjes (soms ook feeen genoemd)

Deze kleurplaten zijn ook een leuke combinatie met kleurplaten van de Efteling. Kies ook een leuke kleurplaat uit die een beetje bij dit Elfjes kleurplaat thema past. Het meest komen Elfjes voor in Disney-films en bijvoorbeeld in de Efteling.

Niet alle Elfjes zijn goed, in de sprookjes zijn er ook slechte Elfjes. Meestal zijn Elfjes ook erg knap en worden ze door andere heel mooi gevonden.

Kies een leuke elfjes kleurplaat hierboven uit en ga er helemaal op los, maak je eigen mooie fantasie rond 1 van de elfjes die hier op de pagina staat afgebeeld. Mocht je ze allemaal gehad hebben of toch ook nog aan een ander thema willen kleuren, bekijk dan ook onze toffe zeemeermin kleurplaten.

Maar elfjes kleurplaten zijn natuurlijk ook goed te combineren met Bloemen Kleurplaten! En we hebben ook kleurplaten van Engelen.

Kleurplaten
    Letter Q