Ziekte Kleurplaten

Ziekte kleurplaat 1Ziekte kleurplaat 7Ziekte kleurplaat 5Ziekte kleurplaat 6Ziekte kleurplaat 3Ziekte kleurplaat 2Ziekte kleurplaat 8Ziekte kleurplaat 4

Ziekte Kleurplaten

Je zult bij het begin niet denken, Yes Ziekte Kleurplaten. Maar helaas hoort ziek zijn ook bij het leven! Daarom is het mooi hier ook een kleurplaat voor te kunnen kleuren! Zeker als je jong bent en nog niet vaak een ziekte van iemand hebt meegemaakt.

Een kleurplaat helpt ook om ziekte te kunnen uitleggen in Jip & Janneke taal. Naast deze kleurplaten over ziekte hebben we ook nog verschillende kleurplaten die helpen bij de verwerking van dingen.

Zo hebben we Mandala kleurplaten voor kinderen. Buiten dat we deze hebben voor volwassenen hebben we ze ook speciaal voor kinderen! Deze hebben een rustgevende werking op je als je even wat te druk bent in je hoofd! Dus ook al ben je volwassen, even lekker kleuren!

Ziektes

Momenteel hebben we veel verschillende ziektes die er rond gaan, hier zijn ook veel mensen aan overleden en hebben we een langere tijd binnen moeten zitten. Dit is natuurlijk ook niet goed voor kinderen die lekker buiten willen spelen en naar Pretparken e.d. willen gaan!

Deze kleurplaten helpen ook bij de verwerking van deze moeilijke tijden!

Kleurplaten
    Letter Q