Donald Duck Kleurplaten

Donald Duck kleurplaat 17Donald Duck kleurplaat 3Donald Duck kleurplaat 23Donald Duck kleurplaat 14Donald Duck kleurplaat 11Donald Duck kleurplaat 2Donald Duck kleurplaat 24Donald Duck kleurplaat 4Donald Duck kleurplaat 13Donald Duck kleurplaat 29Donald Duck kleurplaat 30Donald Duck kleurplaat 10Donald Duck kleurplaat 5Donald Duck kleurplaat 1Donald Duck kleurplaat 7Donald Duck kleurplaat 6Donald Duck kleurplaat 12Donald Duck kleurplaat 32Donald Duck kleurplaat 33Donald Duck kleurplaat 15Donald Duck kleurplaat 9Donald Duck kleurplaat 31Donald Duck kleurplaat 18Donald Duck kleurplaat 26Donald Duck kleurplaat 25Donald Duck kleurplaat 21Donald Duck kleurplaat 34Donald Duck kleurplaat 16Donald Duck kleurplaat 28Donald Duck kleurplaat 22Donald Duck kleurplaat 27Donald Duck kleurplaat 19Donald Duck kleurplaat 8Donald Duck kleurplaat 20

Wie is Donald Duck

Donald Duck is een fictief personage (Eend) die veel voorkomt in tekenfilms en strips gemaakt door The Walt Disney Company.

De Eend met oranje/gele benen is altijd gekleed in een matrozenpak dat bestaat uit een shirt (in de strips meestal zwart) en anders blauw, een rode strik en een blauwe pet.

Leuk weetje Over Donald Duck

Wist je al dat Donald Duck ook een volledige naam heeft. Dat is Donald Fauntleroy Duck. Toch een weetje die niet veel mensen weten!

Geschiedenis Donald Duck

Donald Duck is voor het eerst verschenen in een boekje dat uitkwam in het jaar 1931. Dit was in het "The Adventures of Mickey Mouse" boekje. Donald duck zit zelf niet in dit boek, hij wordt alleen genoemd als vriend van Mickey Mouse. Wel staat er een plaatje van een eend in, deze lijkt echter niet op Donald Duck.

Wat dacht je anders van een ander oud Stripfiguur? Kies dan bijvoorbeeld ook een paar leuke Kuifje Kleurplaten erbij! Dit is echt een hele goede combinatie met de kleurplaten die hier boven staan.

Kleurplaten van Donald Duck

Donald Duck kleurplaten zijn een populaire manier om kinderen bezig te houden en hun liefde voor de populaire Disney-tekenfilmfiguur te tonen. Ze kunnen zich urenlang vermaken door de afbeeldingen van Donald, zijn neefjes en andere bekende personages uit de Disney-wereld in te kleuren en te genieten van de avonturen die zij beleven.

Er zijn talloze verschillende Donald Duck kleurplaten beschikbaar, van klassieke scènes uit de tekenfilms tot moderne afbeeldingen van Donald en zijn vrienden. Sommige kleurplaten bevatten ook leuke opdrachten en puzzels, wat ze nog leuker maakt voor kinderen om te doen.

Donald Duck kleurplaten zijn ook een geweldige manier om kinderen bekend te maken met de liefdevolle en avontuurlijke wereld van Disney. Ze kunnen leren over de verschillende vrienden van Donald, zoals Mickey Mouse en Goofy, en de uitdagingen waarmee zij te maken krijgen. Dit kan helpen om empathie te ontwikkelen voor anderen en om te leren hoe belangrijk vriendschap kan zijn.

Donald Duck is een populaire Disney-tekenfilmfiguur die werd bedacht door Walt Disney en zijn team van animators in 1934. Hij is een korte, kleine eend met een scherp karakter en een opvliegende persoonlijkheid, en hij is één van de meest herkenbare en geliefde tekenfilmfiguren ter wereld. Donald Duck heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder een Academy Award voor zijn stemacteur Clarence Nash, en hij heeft talloze avonturen beleefd in tekenfilms, strips, televisieshows en andere media.

Kleurplaten
    Letter Q