Avatar Kleurplaten

Avatar kleurplaat 3Avatar kleurplaat 14Avatar kleurplaat 12Avatar kleurplaat 7Avatar kleurplaat 1Avatar kleurplaat 17Avatar kleurplaat 10Avatar kleurplaat 20Avatar kleurplaat 13Avatar kleurplaat 15Avatar kleurplaat 2Avatar kleurplaat 4Avatar kleurplaat 9Avatar kleurplaat 18Avatar kleurplaat 11Avatar kleurplaat 5Avatar kleurplaat 16Avatar kleurplaat 6Avatar kleurplaat 8Avatar kleurplaat 21Avatar kleurplaat Avatar kleurplaat 19

Avatar Kleurplaten

De mooiste Avatar Kleurplaten! Je vindt ze allemaal hierboven. Je kunt helemaal los gaan op de avonturen die Avatar allemaal meemaakt maar er wel je eigen draai aan geven.

Avatar speelt zich af op een fictieve planeet met de naam Pandora. Je volgt de avonturen van een marine die hier is gestationeerd. Wat je bij Avatar goed ziet is dat het zich afspeelt met dingen die we vaker terug zien in de fantasie wereld. Een voorbeeld hiervan is de strijd tussen techniek en natuur, de verhouding tussen de mens en natuur en de spanningen tussen bepaalde culturen.

De film die van Avatar is gemaakt is de best verdienende film ooit geweest, in totaal heeft de film 2,8 miljoen dollar opgeleverd.

Kleurplaten
    Letter Q