School Kleurplaten

School kleurplaat 1School kleurplaat 8School kleurplaat 16School kleurplaat 13School kleurplaat 9School kleurplaat 19School kleurplaat 2School kleurplaat 18School kleurplaat 20School kleurplaat 11School kleurplaat 12School kleurplaat 6School kleurplaat 14School kleurplaat 21School kleurplaat 4School kleurplaat 10School kleurplaat 3School kleurplaat 7School kleurplaat 5School kleurplaat 15School kleurplaat 17

School Kleurplaten

Super leuke School Kleurplaten. Je ziet hierboven de kleurplaten over scholen maar ook kleurplaten voor Welkom in Groep 5, Welkom in Groep 4 en alle andere groepen.

Print de kleurplaten uit voor op school (bijvoorbeeld bij het begin van het nieuwe jaar) of de andere kleurplaten om lekker op school te kleuren.

Daarnaast zijn de kleurplaten ook leuk voor kinderen die binnenkort voor het eerst naar school gaan. Dan kan je alvast wennen aan school door de school mooi in te kleuren.

Naast school kleurplaten hebben we ook verschillende kleurplaten met Cijfers erop. Ga je bijvoorbeeld naar een nieuwe groep? Misschien is het dan wel leuk om een kleurplaat te maken met het cijfer van de nieuwe groep waar je heen gaat!

Of print een Gezichten Kleurplaat uit, met daarop alle soorten gezichten en maak de meester of juf na! Of misschien wil je wel gezichten leren maken, dan zijn deze kleurplaten ook echt handig om te oefenen! Dit kun je ook op een Emoji kleurplaat doen natuurlijk!

Kleurplaten
    Letter Q