Efteling Kleurplaten

Efteling kleurplaat 19Efteling kleurplaat 25Efteling kleurplaat 14Efteling kleurplaat 7Efteling kleurplaat 16Efteling kleurplaat 8Efteling kleurplaat 22Efteling kleurplaat 4Efteling kleurplaat 24Efteling kleurplaat 15Efteling kleurplaat 3Efteling kleurplaat 9Efteling kleurplaat 27Efteling kleurplaat 5Efteling kleurplaat 28Efteling kleurplaat 18Efteling kleurplaat 20Efteling kleurplaat 12Efteling kleurplaat 21Efteling kleurplaat 13Efteling kleurplaat 10Efteling kleurplaat 26Efteling kleurplaat 1Efteling kleurplaat 23Efteling kleurplaat 17Efteling kleurplaat 6Efteling kleurplaat 2Efteling kleurplaat 11

Ontstaan van de Efteling

De Efteling is nog ťťn van de oudste themaparken die er momenteel nog open zijn. Het natuurpark "De Efteling" opende op 11 mei 1951. Een jaar later op 31 mei 1952 opende het sprookjesbos.

De wortels van het park liggen al in 1935. Toen werd R.K. Sport en Wandelpark geopend. Die plannen begonnen door de pastoor al in het jaar 1933. Hij wilde namelijk een sportveld openen. Dit is later uitgebreid met een speeltuin en Theehuis.

In 1950 werd de Stichting Natuurpark de Efteling opgericht door de toenmalige burgemeester van Loon op Zand. De reden hiervoor was dat de gemeente voor die tijd teveel afhankelijk was van de Schoen & leer industrie.

Waarom Efeteling kleurplaten?

Het genot van de Efteling kleurplaten! Ieder kind groeit er wel mee op, de wondere wereld van de Efteling. het attractiepark en recreatiepark in Kaatsheuvel.

De Efteling is ook nog eens qua grootte en bezoekersaantallen het grootste attractiepark van de hele Benelux!

Ga helemaal op in alle sprookjes die hierboven als kleurplaat beschikbaar zijn, uren kleurplezier in de magische wereld.

Vetste Efteling Kleurplaten

Efteling is een prachtig themapark in Nederland waar kinderen en volwassenen kunnen genieten van allerlei attracties en shows. Het park heeft ook een aantal leuke kleurplaten beschikbaar voor kinderen om te downloaden en in te kleuren. De kleurplaten zijn gebaseerd op de verschillende thema's van het park, zoals de feeŽn, sprookjes en avonturen.

Op de Efteling kleurplaten kunnen kinderen de prachtige kostuums en decoraties van het park tot leven brengen met hun kleurpotloden. Ze kunnen bijvoorbeeld kleur geven aan de prachtige tuinen van de feeŽn, of aan de sprookjesachtige kasteel van Rapunzel. Er is voor elk wat wils, of je nu houdt van de klassieke sprookjes of van de moderne thema's van het park.

Kleuren is een leuke activiteit voor kinderen van alle leeftijden, en de Efteling kleurplaten bieden een geweldige manier om hun creativiteit te stimuleren. Bovendien kunnen ze de kleurplaten ook gebruiken om zich voor te bereiden op een bezoek aan het park, door te kijken naar de verschillende attracties en shows en zich af te vragen wat ze willen zien en doen tijdens hun bezoek. Of ze kunnen gewoon genieten van het kleuren en de magie van Efteling opnieuw beleven vanuit hun eigen huis.

Kleurplaten
    Letter Q