Gezichten kleurplaten

Hier staan de leukste Gezichten kleurplaten die met veel liefde zijn gemaakt! In totaal hebben we hieronder 18 kleurplaten. Deze kleurplaten worden beschikbaar gesteld door Gratis-kleurplaten.nl!

Print of download nu gratis jeGezichten kleurplaat en begin direct met kleuren! Natuurlijk is het ook mogelijk om de kleurplaat die je uitkiest te delen via Whatsapp, Facebook en Twitter!

Heb je alle 18 ingekleurd? Dan staan er nog genoeg leuke andere kleurplaten met diverse thema's online!
Gezichten 1Gezichten 2Gezichten 3Gezichten 4Gezichten 5Gezichten 6Gezichten 7Gezichten 8Gezichten 9Gezichten 10Gezichten 11Gezichten 12Gezichten 13Gezichten 14Gezichten 15Gezichten 16Gezichten 17Gezichten 18

Gezicht Kleurplaten

Deze Gezichten kleurplaten bieden je een echte uitkomst! Wil je beginnen met het leren van gezichten tekenen? Begin dan met deze gezicht kleurplaten! Je hoeft dan de omtrek van het gezicht nog niet te kunnen tekenen. Begin eerst met het invullen van het gezicht.

Later kun je een lege kleurplaat gebruiken om de vormen van de gezichten over te trekken waarna je deze ook leert tekenen. Na het kleuren van alle gezichten die hier boven staan ben je vast al een pro geworden in het maken van gezichten en kun je dit al zelfstandig.

Het tekenen van het gezicht zelf kun je zelf proberen op de gok te doen en daarna te vergelijken met een echt gezicht, de omtrek leer je door het overtrekken van de omtrek van de gezichten.

Of maak een fantasie gezicht! Succes met kleuren!