Gezichten Kleurplaten

Gezichten kleurplaat 13Gezichten kleurplaat 12Gezichten kleurplaat 8Gezichten kleurplaat 14Gezichten kleurplaat 18Gezichten kleurplaat 10Gezichten kleurplaat 7Gezichten kleurplaat 6Gezichten kleurplaat 4Gezichten kleurplaat 3Gezichten kleurplaat 9Gezichten kleurplaat 1Gezichten kleurplaat 15Gezichten kleurplaat 2Gezichten kleurplaat 17Gezichten kleurplaat 16Gezichten kleurplaat 5Gezichten kleurplaat 11

Gezicht Kleurplaten

Deze Gezichten kleurplaten bieden je een echte uitkomst! Wil je beginnen met het leren van gezichten tekenen? Begin dan met deze gezicht kleurplaten! Je hoeft dan de omtrek van het gezicht nog niet te kunnen tekenen. Begin eerst met het invullen van het gezicht.

Later kun je een lege kleurplaat gebruiken om de vormen van de gezichten over te trekken waarna je deze ook leert tekenen. Na het kleuren van alle gezichten die hier boven staan ben je vast al een pro geworden in het maken van gezichten en kun je dit al zelfstandig.

Het tekenen van het gezicht zelf kun je zelf proberen op de gok te doen en daarna te vergelijken met een echt gezicht, de omtrek leer je door het overtrekken van de omtrek van de gezichten.

Of maak een fantasie gezicht! Succes met kleuren!

Kleurplaten
    Letter Q