De Bereboot Kleurplaten

De Bereboot kleurplaat 1De Bereboot kleurplaat 10De Bereboot kleurplaat 2De Bereboot kleurplaat 3De Bereboot kleurplaat 4De Bereboot kleurplaat 5De Bereboot kleurplaat 6De Bereboot kleurplaat 7De Bereboot kleurplaat 8De Bereboot kleurplaat 9

De Bereboot Kleurplaten

Hierboven staan de leukste De Bereboot Kleurplaten! Print er een aantal uit en ga helemaal los op dit oude Nederlandse avontuur!

De Bereboot is een oude Nederlandse televisieserie die is geschreven door Lo Hartog van Banda. Deze serie werd uitgezonden tussen 1976 en 1978. Deze serie gaat over een boot die als bemanning drie beren heeft. Deze beren beleven allemaal verschillende avonturen. En dat maakt een Beren Boot Kleurplaat nou zo leuk om te kleuren!

Een leuk feitje: De vlag achter op de berenboot is een foutieve Nederlandse vlag. Hier heeft een schipper ooit een brief voor gestuurd naar de makers. Het antwoord hierop was dat er ooit voor een neutrale vlag is gekozen, het is dus geen foutje. Dit is gedaan omdat de serie dan ook makkelijk (en beter) uitgezonden kan worden in andere landen.

Naast beren hebben we ook verschillende andere Dieren Kleurplaten. Deze zijn ook allemaal super leuk om in te kleuren! Neem snel een kijkje op onze Dieren pagina voor de leukste kleurplaten die een leuke combinatie zijn met deze kleurplaten.