Carnaval Kleurplaten

Carnaval kleurplaat 15Carnaval kleurplaat 3Carnaval kleurplaat 18Carnaval kleurplaat 27Carnaval kleurplaat 2Carnaval kleurplaat 11Carnaval kleurplaat 9Carnaval kleurplaat 12Carnaval kleurplaat 17Carnaval kleurplaat 5Carnaval kleurplaat 13Carnaval kleurplaat 7Carnaval kleurplaat 8Carnaval kleurplaat 6Carnaval kleurplaat 20Carnaval kleurplaat 21Carnaval kleurplaat 4Carnaval kleurplaat 26Carnaval kleurplaat 1Carnaval kleurplaat 19Carnaval kleurplaat 25Carnaval kleurplaat 16Carnaval kleurplaat 22Carnaval kleurplaat 23Carnaval kleurplaat 24Carnaval kleurplaat 14Carnaval kleurplaat 10

Carnaval Kleurplaten

Deze Carnaval Kleurplaten nemen je mee naar misschien wel het mooiste moment van het jaar! Lekker feest vieren, volwassenen die een sapje drinken maar vooral naar mooie autos kijken die helemaal mooi zijn gemaakt.

Overal live muziek en een hoop gezelligheid, iedereen is even gelijk en je vergeet even de stress van de heden dagen. Dat gevoel krijg je helemaal met deze mooie Carnaval Kleurplaten.

kleurplaten carnaval volwassenen & kinderen! Of maak je eigen Carnaval Auto.

Duur Carnaval Nederland

Officieel duurt carnaval in Nederland van zondag tot en met dinsdag. In de huidige praktijk vinden er tussen 11 november en het eigenlijke feest al tal van aan carnaval verbonden festiviteiten plaats, vooral in de laatste weken voor het carnaval zelf.

Op 11 november (de elfde van de elfde), om precies 11:11 uur, begint het carnavalsseizoen. In Nederland wordt deze start van het seizoen in vrijwel iedere carnaval-vierende plaats met een zekere ceremonie gevierd. De reden dat specifiek is gekozen voor deze datum en dit tijdstip is dat het getal 11 van oudsher als het getal van dwazen en gekken wordt beschouwd. 11 november is bovendien exact 40 dagen voor 21 december, de kortste dag. Het is daarmee het begin van de donkere periode voor Kerstmis.