Smurfen Kleurplaten

Smurfen kleurplaat 3Smurfen kleurplaat 1Smurfen kleurplaat 4Smurfen kleurplaat 2Smurfen kleurplaat 8Smurfen kleurplaat 7Smurfen kleurplaat 5Smurfen kleurplaat 10Smurfen kleurplaat 6Smurfen kleurplaat 9

Smurfen Kleurplaten

Onze blauwe vriendjes! Dan heb ik het natuurlijk over de leukste Smurfen Kleurplaten die hier boven staan! Pak je kleurpotloden en smurf er lekker op los! De Smurfen zijn te herkennen aan hun blauwe lichaam en witte mutsjes. Maar natuurlijk kun je ze ook helemaal naar eigen fantasie inkleuren!

Naast de kleurplaten van de Smurfen zitten er ook een paar Gargamel kleurplaten tussen! Dit is de tovenaar uit de serie die nog al onhandig is! Dat levert in de serie natuurlijk de meest vette en spannende avonturen op in het Smurfen dorp!

Ben je klaar met deze kleurplaten? Dan hebben we ook nog vette Buurman en Buurman kleurplaten! Dit zijn ook vette avonturen die iedereen kent, van twee onhandige buurmannen! Ook hebben we kleurplaten van Samson en Gert! Kortom op onze website is er veel te kleuren met allemaal verschillende helden!

Kleurplaten
    Letter Q