Pokemon Kleurplaten

Pokemon 1Pokemon 2Pokemon 3Pokemon 4Pokemon 5Pokemon 6Pokemon 7Pokemon 8Pokemon 9Pokemon 10Pokemon 11Pokemon 12Pokemon 13Pokemon 14Pokemon 15Pokemon 16Pokemon 17Pokemon 18Pokemon 19Pokemon 20Pokemon 21Pokemon 22Pokemon 23Pokemon 24Pokemon 25Pokemon 26Pokemon 27Pokemon 28

Pokemon Kleurplaten

Pokemon is een Japanse animatieserie, beter bekend als Anime. De tekenfilm serie van Pokemon bestaat sinds 1997 in Japan.

In de serie wordt een jongen gevolgd (Ash) uit het dorp Pallet Town. Toen hij 10 jaar oud was mocht hij voor het eerst Pokemon trainer worden. Hij mocht toen voor het eerst zijn eerste Pokemon ophalen bij professor Oak.

Hij krijgt van Prosessor Oak dan Pikachu mee. Ash ontmoet ook nog een meisje tijdens die reis met de naam Misty. Na wat problemen worden de twee toch reisgenomten.

Elke aflevering duurt ongeveeer 20 minuten en speelt zich altijd af rond Ash en zijn Pokemon vriend Pikachu. Bij het winnen van een wedstrijd krijgt de winnaar een Bage.

Pokemon kleurplaten gratis

Al onze kleurplaten die we aanbieden op onze website zijn volledig gratis! Kleur nu een pikachu kleurplaat! Ook als je ze voor de hele school wilt uitprinten.

Veel andere kleurplaten websites rekenen geld indien u voor grote groepen wilt uitprinten. Wij geven u toestemming om zoveel te printen als u wilt.

Uiteindelijk gaat het om de plezier van jong tot oud op het gebied van kleuren en niet hoe wij zo veel mogelijk geld kunnen verdienen.

Advertentie