Bumba Kleurplaten

Bumba kleurplaat 5Bumba kleurplaat 12Bumba kleurplaat 6Bumba kleurplaat 1Bumba kleurplaat 8Bumba kleurplaat 2Bumba kleurplaat 10Bumba kleurplaat 7Bumba kleurplaat 9Bumba kleurplaat 3Bumba kleurplaat 4Bumba kleurplaat 11

Bumba Kleurplaten

De Aller leukste Bumba Kleurplaten, Bumba is een Vlaams tv-programma voor peuters. Het is verzonnen door Jan Maillard en gemaakt door Studio 100.

Bumba wordt tegenwoordig nog steeds herhaald op o.a. Ketnet en Z@ppelin. Een gemiddelde aflevering van Bumba duurt ongeveer 4 minuten.

Inmiddels zijn er al ruim 300 afleveringen gemaakt, waarvan tusen 2004 en 2006 zelfs 150 verschillende afleveringen zijn verschenen.

Sinds 2010 worden er regelmatig nieuwe afleveringen gemaakt in een bepaald thema. Ze maken dan gelijk 10 tot 20 nieuwe afleveringen.

Bumba Kleurplaat

Kies hierboven een leuke Bumba Kleurplaat uit en ga helemaal op in de avonturen van dit magische figuur.

En ben je klaar met deze toffe kleurplaten, print dan 1 van de andere Studio 100 Kleurplaten uit en ga ook helemaal op in die avonturen!

Leukste Bumba Kleurplaat

Bumba is een populaire Nederlandse kinderserie die zich afspeelt in het magische land van Bumbalonia. De serie volgt het avontuur van Bumba, een vrolijke clown, en zijn vrienden als ze proberen om allerlei problemen op te lossen. Er zijn ook een aantal leuke Bumba kleurplaten beschikbaar voor kinderen om te downloaden en in te kleuren. De Bumba kleurplaten zijn gebaseerd op de verschillende afleveringen van de serie en laten kinderen toe om het avontuur van Bumba opnieuw te beleven met hun kleurpotloden. Ze kunnen bijvoorbeeld kleur geven aan Bumba's circuswagen of aan zijn vrienden, zoals Kiki de kikker en Max de muis. Kleuren is een leuke activiteit voor kinderen van alle leeftijden, en de Bumba kleurplaten bieden een geweldige manier om hun creativiteit te stimuleren terwijl ze genieten van een van hun favoriete kinderseries. Bovendien kunnen ze de kleurplaten ook gebruiken om zich voor te bereiden op een bezoek aan een circus, of om gewoon te genieten van het avontuur van Bumba vanuit hun eigen huis. Zoek je naar leuke Bumba kleurplaten om te downloaden en in te kleuren? Zoek dan niet verder, want wij hebben een grote verzameling Bumba kleurplaten beschikbaar voor je om te downloaden en in te kleuren. Laat je kinderen de magie van Bumbalonia beleven met deze leuke kleurplaten.
Kleurplaten
    Letter Q