Astrix En Obelix Kleurplaten

Astrix En Obelix kleurplaat 1Astrix En Obelix kleurplaat 18Astrix En Obelix kleurplaat 6Astrix En Obelix kleurplaat 2Astrix En Obelix kleurplaat 17Astrix En Obelix kleurplaat 19Astrix En Obelix kleurplaat 30Astrix En Obelix kleurplaat 25Astrix En Obelix kleurplaat 7Astrix En Obelix kleurplaat 4Astrix En Obelix kleurplaat 5Astrix En Obelix kleurplaat 23Astrix En Obelix kleurplaat 8Astrix En Obelix kleurplaat 10Astrix En Obelix kleurplaat 9Astrix En Obelix kleurplaat 12Astrix En Obelix kleurplaat 20Astrix En Obelix kleurplaat 24Astrix En Obelix kleurplaat 28Astrix En Obelix kleurplaat 11Astrix En Obelix kleurplaat 3Astrix En Obelix kleurplaat 15Astrix En Obelix kleurplaat 29Astrix En Obelix kleurplaat 31Astrix En Obelix kleurplaat 13Astrix En Obelix kleurplaat 22Astrix En Obelix kleurplaat 26Astrix En Obelix kleurplaat 16Astrix En Obelix kleurplaat 21Astrix En Obelix kleurplaat 14Astrix En Obelix kleurplaat 27Astrix En Obelix kleurplaat Astrix En Obelix kleurplaat

Wat is Astrix en Oblix

Asterix en Obelix is een Franse stripreeks met in de hoofdrol Galliër. De stripserie is getekend door tekenaar Albert Uderzo en de scenario’s zijn gemaakt door René Goscinny. Deze twee leerde elkaar kennen in Brussel (België).

De strip is uitgebracht in meer dan 70 landen en vertaald in ruim 100 verschillende talen. In totaal zijn er ruim 350 miljoen exemplaren verkocht, waarbij de meest verkochte strip in Europa “Astrix” is.

Na het overleiden van Goscinny in 1977 ging Uderzo alleen door met het uitbrengen van de strip. De naam van Goscinny staat nog altijd op de strips die na zijn dood gemaakt zijn, dit om hem te eren.

De laatste waar Goscinny aan meewerkte verscheen twee jaar na zijn dood, dit was “Asterix en de Belgen”.

Astrix en Oblix in Nederland

In Nederland werden de verhalen geplaatst in het stripweekblad Pep.

Heb je alle kleurplaten gehad? Of wil je deze misschien combineren met andere kleurplaten? Bekijk dan ook eens onze Voetbal Kleurplaten, Juf Kleurplaten of onze leuke Vakantie Kleurplaten!

Kleurplaten
    Letter Q