Dora Kleurplaten

Dora kleurplaat 12Dora kleurplaat 9Dora kleurplaat 1Dora kleurplaat 10Dora kleurplaat 6Dora kleurplaat 3Dora kleurplaat 2Dora kleurplaat 7Dora kleurplaat 11Dora kleurplaat 5Dora kleurplaat 8Dora kleurplaat 4

Dora Kleurplaten

Hier boven staan de meest toffe Dora Kleurplaten. Dora is een meisje van 7 jaar oud. Haar naam komt uit de naam Exploradora. Dora is een meisje dat vaak op avontuur gaat met haar vriendje Boots de aap.

Op het moment dat Dora op avontuur gaat neemt ze altijd haar rugzakje mee met daarin survivalspullen die ze mogelijk onderweg nodig heeft.

In de afleveringen komt ook Zwieber voor, hij is een meester in verdwijnen en verbergen. Zo verstopt hij zich bijvoorbeeld achter een boom en wilt zo niet gevonden worden.

De naam Zwieber is afgeleid van het Engelse woord Swiper. Dit betekend Steler in het Engels.

Dora Feest

Het is altijd een feest om Dora kleurplaten in te kleuren! Deze leuke wereld van het kleine meisje dat altijd op avontuur gaat! Mocht je deze kleurplaten hebben ingekleurd of op zoek zijn naar andere toffe avonturen?

Kijk dan ook eens bij onze Kabouter Plop Kleurplaten of onze leuke kleurplaten van Jip en Janneke wat natuurlijk al een flinke klassieker is geworden (Wie is er niet groot geworden met Jip en Janneke?).

Daarnaast hebben we in het menu nog tal van andere leuke kleurplaten van series (De Sprookjes boom van de Efteling bijvoorbeeld) die je zeker niet mag vergeten! Maar Dora blijft natuurlijk wel 1 van de leukste!

Kleurplaten
    Letter Q