Thomas de Trein Kleurplaten

Thomas de Trein kleurplaat 1Thomas de Trein kleurplaat 6Thomas de Trein kleurplaat 14Thomas de Trein kleurplaat 12Thomas de Trein kleurplaat 13Thomas de Trein kleurplaat 3Thomas de Trein kleurplaat 4Thomas de Trein kleurplaat 2Thomas de Trein kleurplaat 5Thomas de Trein kleurplaat 11Thomas de Trein kleurplaat 9Thomas de Trein kleurplaat 10Thomas de Trein kleurplaat 8Thomas de Trein kleurplaat 7Thomas de Trein kleurplaat Thomas de Trein kleurplaat

Thomas de Trein Kleurplaten

Thomas de Trein kleurplaten, de trein die ook wel bekend staat als Thomas de stoomlocomotief. 

Wat voor trein is Thomas de trein?
Thomas de trein is een blauwe stoomlocomotief met aan de zijkant nummer 1 erop. Thomas werkt op het station voor de stationschef. De Stationschef is een dikke brombeer met een hoge hoed.

Deze brombeer geeft hem opdrachten zoals Haal een goederewagon of breng deze goederewagon naar een bepaalde plek. 

Wil je nog andere toffe voertuigen inkleuren? Bekijk dan ook onze toffe Vliegtuigen kleurplaten. Of kies een toffe Graafmachine Kleurplaat uit waar je helemaal los op kunt gaan.

Thomas de stoomlocomotief

De serie Thomas de stoomlocomotief is in totaal in 26 talen uitgebracht en uitgezonden in ruim 130 landen. De serie is gemaakt tussen 1984 en 2021 en is gebaseerd op de boeken The Railway Series van een Britse predikant met de naam Wilbert Vere Awdry.

Het verhaal gaat over een familie stoomlocomotieven op het denkbeeldige eiland Sodor. Het eiland ligt tussen Engeland en I sle of Man in. In totaal zijn er acht hoofdfiguren in deze serie en nog tal van andere bijfiguren.

Wist je dat we ook Trein Bouwplaten hebben?

Kleurplaten
    Letter Q