Frozen Kleurplaten

Frozen kleurplaat 38Frozen kleurplaat 27Frozen kleurplaat 4Frozen kleurplaat 23Frozen kleurplaat 37Frozen kleurplaat 2Frozen kleurplaat 14Frozen kleurplaat 39Frozen kleurplaat 1Frozen kleurplaat 10Frozen kleurplaat 36Frozen kleurplaat 34Frozen kleurplaat 33Frozen kleurplaat 31Frozen kleurplaat 19Frozen kleurplaat 26Frozen kleurplaat 24Frozen kleurplaat 3Frozen kleurplaat 15Frozen kleurplaat 7Frozen kleurplaat 17Frozen kleurplaat 9Frozen kleurplaat 22Frozen kleurplaat 28Frozen kleurplaat 29Frozen kleurplaat 30Frozen kleurplaat 8Frozen kleurplaat 35Frozen kleurplaat 5Frozen kleurplaat 13Frozen kleurplaat 21Frozen kleurplaat 12Frozen kleurplaat 32Frozen kleurplaat 6Frozen kleurplaat 16Frozen kleurplaat 18Frozen kleurplaat 20Frozen kleurplaat 25Frozen kleurplaat 11

Frozen Kleurplaten

De leukste Frozen Kleurplaten staan hierboven! Frozen is een serie gemaakt door Disney. Het is geproduceerd in 2013 door Walt Disney Animation Studios. Het verhaal is een klein beetje gebaseerd op het sprookje De Sneeuwkonining dat gemaakt is door de Deense schrijver Hans Christian Andersen.

Frozen is een serie dat draait om twee prinsessen in het koninkrijk Arendelle. De hoofdpersoon is Elsa, dit is de toekomstige troonopvolger. Ze heeft ook een jonger zusje met de naam Anna.

Elsa heeft magische krachten, ze kan sneeuw en ijs maken. Als kind speelt ze hiermee tot het een keer uit de hand loopt omdat ze per ongelijk het gezicht van Anna raakt. Die raakt hierdoor bewusteloos. Elsa roept snel haar ouders en die weten gelukkig het leven van Anna te redden.

Ze brengen Anna hiervoor naar trollen, die ook een gedeelte van haar hersenen wissen waardoor ze niet meer weet dat Elsa magische krachten heeft. De trollen vragen aan de koning en koningin er voor te zorgen dat de krachten van Elsa geheim kunnen blijven voor de buitenwereld. Om hiervoor te zorgen leven Elsa en Anna voortaan apart in het grote kasteel.

Leuke Frozen Kleurplaten

Heb je hierboven al de Leuke Frozen Kleurplaten afgedrukt? We hebben op onze website nog veel meer andere leuke kleurplaten in de wereld van fantasie!

Zo hebben we kleurplaten van Bumba, maar ook kleurplaten van andere series zoals Cars. Ben je toch opzoek naar andere kleurplaten zoals Alice In Wonderland kleurplaten? Bekijk dan ons volledige overzicht met kleurplaten!

Kleurplaten
    Letter Q