Diddl Kleurplaten

Diddl kleurplaat 6Diddl kleurplaat 1Diddl kleurplaat 5Diddl kleurplaat 9Diddl kleurplaat 3Diddl kleurplaat 2Diddl kleurplaat 8Diddl kleurplaat 4Diddl kleurplaat 7Diddl kleurplaat 10

Diddl Kleurplaten

De leukste Diddl Kleurplaten, van Diddl zelf en al zijn vriendjes. Welke kleurplaat die hier boven staat ben jij helemaal fan van? Ga helemaal op in de avonturen met deze kleurplaten en maak er een mooi avontuur van.

Diddl is een vrolijke muis, daarom zou het het erg leuk vinden om door jou voorzien te worden van de mooiste kleuren! En misschien ook nog wel wat moois om hem heen getekend te zien worden! Beleef uren plezier met met een Diddl Kleurplaat.

Bekijk ook onze toffe Bing Kleurplaten, Calimero Kleurplaten en Heksen kleurplaten!

Diddl Kleurplaat

Kies een Diddl Kleurplaat en beleef de meest vette avonturen! Er staan ook toffe Diddlina kleurplaten tussen! Wat wil je nog meer vandaag dan deze in te kleuren? Niets toch?

Ontstaan Diddl

Wist je dat Diddl ooit is bedacht als tekenfiguur voor een reeks met wenskaarten? Deze waren echt al snel niet meer aan te slepen daardoor ze ook andere producten gingen verkopen denk hierbij aan boeken, speelgoed en kleding.

Diddl is hierdoor uitgegroeid tot de meest populair stripfiguur van heel Duitsland en daar is Duitsland ook heel erg trots op. Ze zien het echt als het icoon van de Duitse cultuur.

Naast al deze producten zijn er ook vele producties gemaakt met Diddl denk hierbij aan een stripreeks en een animatieserie over dit personage.

Kleurplaten
    Letter Q