Doolhof Kleurplaten

Doolhof kleurplaat 2Doolhof kleurplaat 13Doolhof kleurplaat 4Doolhof kleurplaat 15Doolhof kleurplaat 9Doolhof kleurplaat 18Doolhof kleurplaat 16Doolhof kleurplaat 17Doolhof kleurplaat 3Doolhof kleurplaat 5Doolhof kleurplaat 10Doolhof kleurplaat 11Doolhof kleurplaat 1Doolhof kleurplaat 14Doolhof kleurplaat 8Doolhof kleurplaat 12Doolhof kleurplaat 19Doolhof kleurplaat 6Doolhof kleurplaat 7

Doolhof Kleurplaat

Kies een Doolhof Kleurplaat en ga helemaal los op het kleuren van deze kleurplaten! Niets is leuker dan een uitdaging aangaan met een lijntje dat bij een einddoel moet komen.

Als je nog wat anders wilt kleuren dan dit, wat ook lekker ontspand, ben je misschien wel opzoek naar Mandala kleurplaten! Even helemaal je hoofd leeg maken en op gaan in deze mooie vormen (die op een Doolhof lijkt maar het niet is).

We hebben deze Mandala kleurplaten ook speciaal voor Kinderen!

Hoe werkt een Doolhof Kleurplaat

Hoe werkt een Doolhof Kleurplaat nou eigenlijk? Het is heel eenvoudig, je start bij het startpunt met je pen/potlood op het papier. Het doel is om bij de uitgang te komen.

Hierbij mag je niet over de lijnen heen die op het papier staan, sommige lopen dood en dan moet je terug. Uiteindelijk kom je bij het eindpunt en is het je gelukt om door het doolhof heen te gaan!

Je kunt ook eventueel het doolhof met je vinger doen! Ga dan met je vinger tussen de lijntjes door richting het einde.

Een Doolhof kan ook erg ontspannend werken, even lekker met je potlood of pen over het papier heen, de weg richting de uitgang zoeken. En dan hebben we ze ook nog in allemaal verschillende onderwerpen! Met deze platen heb je uren plezier!

Naast de vetste Doolhof platen hebben we ook nog hele vette Bouwplaten! Dit zijn kleurplaten (en soms al voorzien van kleur) die je in elkaar kunt zetten! Print deze platen uit en ga het avontuur aan! Maak bijvoorbeeld je eigen Brandweer wagen!

Kleurplaten
    Letter Q