Woezel en Pip Kleurplaten

Woezel en Pip kleurplaat 1Woezel en Pip kleurplaat 2Woezel en Pip kleurplaat 4Woezel en Pip kleurplaat 6Woezel en Pip kleurplaat 10Woezel en Pip kleurplaat 9Woezel en Pip kleurplaat 3Woezel en Pip kleurplaat 7Woezel en Pip kleurplaat 8Woezel en Pip kleurplaat 5Woezel en Pip kleurplaat Woezel en Pip kleurplaat

Woezel en Pip Kleurplaten

De meest toffe Woezel en Pip Kleurplaten, ze staan allemaal hierboven! Woezel en Pip is de titel van een kinderboekenserie. hier staan allemaal voorleesverhaaltjes in. Deze verhalen zijn allemaal bedacht door Guusje Woesthoff-Nederhorst en De Woezels.

Woezel en pip zijn de namen van de twee hondjes in deze avonturen die hele goede vriendjes van elkaar zijn.

Heb je alle avontuurlijke Woezel & Pip kleurplaten gehad? We hebben ook nog een berg aan kleurplaten van Honden! Deze zijn natuurlijk ook super leuk om te kleuren! Of wat dacht je van kleurplaten van Yogi Beer? Met al deze kleurplaten heb je uren aan kleurplezier!

Deze hondenvriendjes gaan je vele uren aan plezier laten beleven aan deze kleurplaten! Twee vriendjes die zoveel toffe avonturen beleven en daar kan je nu zelf onderdeel van zijn omdat je ze zelf kunt inkleuren!

Kleurplaten
    Letter Q