Circus Kleurplaten

Circus kleurplaat 7Circus kleurplaat 17Circus kleurplaat 11Circus kleurplaat 9Circus kleurplaat 4Circus kleurplaat 22Circus kleurplaat 28Circus kleurplaat 13Circus kleurplaat 25Circus kleurplaat 6Circus kleurplaat 29Circus kleurplaat 2Circus kleurplaat 14Circus kleurplaat 12Circus kleurplaat 24Circus kleurplaat 21Circus kleurplaat 16Circus kleurplaat 27Circus kleurplaat 8Circus kleurplaat 20Circus kleurplaat 23Circus kleurplaat 15Circus kleurplaat 3Circus kleurplaat 26Circus kleurplaat 18Circus kleurplaat 1Circus kleurplaat 5Circus kleurplaat 19Circus kleurplaat 10

Circus Kleurplaten

Ben je helemaal gek van het Circus? Dan zijn deze Circus Kleurplaten echt wat voor jou! Ga met ons mee op het wondere avontuur dat je hier kan beleven! Maak je eigen avonturen bij de mooie kleurplaten die we hierboven beschikbaar hebben en ga helemaal los!

Kleur de mooiste olifant die er maar is op een bal, of een clown die je aan het lachen maakt, alles is mogelijk met de leukste kleurplaten die je hier boven kunt vinden!

Acrobaten Kleurplaten

In het circus heb je natuurlijk niet alleen maar een clown maar ook Acrobaten Kleurplaten! Het circus is al jaren een uitje waar hele families heen gaan! Even lekker het dagelijkse nu vergeten en genieten van de mensen die dag in en dag uit trainen om de mooiste kunstjes voor je te doen.

Daarnaast gaat het niet alleen om mensen maar zijn er ook veel dieren te vinden in het circus. En dat zie je ook terug in de kleurplaten die hierboven staan! Ga helemaal op in de avonturen en kleur ze naar eigen inzicht in! Misschien maak je wel een blauwe olifant, het kan allemaal!

Wist je dat de eerste aflevering van Bassie en Adriaan ook in het circus afspeelde? Wil je nog meer kleurplaten kleuren die bij het thema Circus passen? Bekijk dan ook onze Dieren Kleurplaten.