Leger kleurplaten

Hier staan de leukste Leger kleurplaten die met veel liefde zijn gemaakt! In totaal hebben we hieronder 20 kleurplaten. Deze kleurplaten worden beschikbaar gesteld door Gratis-kleurplaten.nl!

Print of download nu gratis jeLeger kleurplaat en begin direct met kleuren! Natuurlijk is het ook mogelijk om de kleurplaat die je uitkiest te delen via Whatsapp, Facebook en Twitter!

Heb je alle 20 ingekleurd? Dan staan er nog genoeg leuke andere kleurplaten met diverse thema's online!
Leger 1Leger 2Leger 3Leger 4Leger 5Leger 6Leger 7Leger 8Leger 9Leger 10Leger 11Leger 12Leger 13Leger 14Leger 15Leger 16Leger 17Leger 18Leger 19Leger 20

Leukste Leger kleurplaten

Hierboven staan de vetste Leger kleurplaten op een rij. Ben je helemaal gek van het leger? Dan ben je zeker op zoek naar deze kleurplaten. Het is een hele uitgebreide collectie aan verschillende soorten met kleurplaten.

Kleur een leger kleurplaat uit deze tijd of vanuit het leger van vroeger. We gaan helemaal terug tot in de tijd van de Romeinen! Altijd wel een kleurplaat je bij jou (of je kind) past!

Niet alleen voor Jongens

Het is al een tijd zo dat een leger kleurplaat niet meer alleen voor jongens is! We zien dat ook steeds meer meiden leger kleurplaten inkleuren. Het leger heeft toch wel wat spannends, we zien ze veel op TV en er worden veel verhalen over verteld.

Bij de meeste kinderen heeft Opa vroeger ook nog in dienst gezeten. De verhalen die opa verteld komen terug in deze kleurplaten!