Garfield kleurplaten

Hier staan de leukste Garfield kleurplaten die met veel liefde zijn gemaakt! In totaal hebben we hieronder 20 kleurplaten. Deze kleurplaten worden beschikbaar gesteld door Gratis-kleurplaten.nl!

Print of download nu gratis jeGarfield kleurplaat en begin direct met kleuren! Natuurlijk is het ook mogelijk om de kleurplaat die je uitkiest te delen via Whatsapp, Facebook en Twitter!

Heb je alle 20 ingekleurd? Dan staan er nog genoeg leuke andere kleurplaten met diverse thema's online!
Garfield 1Garfield 2Garfield 3Garfield 4Garfield 5Garfield 6Garfield 7Garfield 8Garfield 9Garfield 10Garfield 11Garfield 12Garfield 13Garfield 14Garfield 15Garfield 16Garfield 17Garfield 18Garfield 19Garfield 20

Garfield Kleurplaten

Garfield is een dikke, luie oranje kat die houdt van eten en slapen. Daarnaast houdt het beestje ook van het stelen van het eten van zijn vader Jon en het pesten van een hond met de naam Odie.

Garfield haat de maandagen omdat hij die dag altijd pech heeft, over het algemeen moet hij dit dan ook bekopen met een taart in zijn gezicht. Garfield vindt zichzelf slimmer en intelligenter dan mensen en honden.

De Kat geeft in de avonden graag shows weg op een houten schutting in de buurt van zijn huis. Het publiek vindt dit maar niets en gooit vaak met schoenen, fruit en andere dingen naar hem.

Het lievelingseten van Garfield is Lasagne.