Garfield Kleurplaten

Garfield kleurplaat 9Garfield kleurplaat 13Garfield kleurplaat 3Garfield kleurplaat 5Garfield kleurplaat 2Garfield kleurplaat 11Garfield kleurplaat 10Garfield kleurplaat 6Garfield kleurplaat 12Garfield kleurplaat 8Garfield kleurplaat 16Garfield kleurplaat 19Garfield kleurplaat 1Garfield kleurplaat 20Garfield kleurplaat 15Garfield kleurplaat 4Garfield kleurplaat 7Garfield kleurplaat 14Garfield kleurplaat 18Garfield kleurplaat 17

Garfield Kleurplaten

Garfield is een dikke, luie oranje kat die houdt van eten en slapen. Daarnaast houdt het beestje ook van het stelen van het eten van zijn vader Jon en het pesten van een hond met de naam Odie.

Garfield haat de maandagen omdat hij die dag altijd pech heeft, over het algemeen moet hij dit dan ook bekopen met een taart in zijn gezicht. Garfield vindt zichzelf slimmer en intelligenter dan mensen en honden.

De Kat geeft in de avonden graag shows weg op een houten schutting in de buurt van zijn huis. Het publiek vindt dit maar niets en gooit vaak met schoenen, fruit en andere dingen naar hem.

Het lievelingseten van Garfield is Lasagne.

Kleurplaten
    Letter Q